Volleybaltoernooi 2017

1 April 2017: Internationaal Bechterew Volleybaltoernooi

Dat was alweer het 14e Bechterew Volleybaltoernooi, dat mede in het teken stond van onze naamsverandering naar Axiale SpA Nederland. Met 3 teams uit Tsjechie en 29 teams uit Nederland was het weer een mooi vol bezet toernooi.

De strijd om de eerste plaats is niet belangrijk, maar wel leuk

Na het spelen van de poule wedstrijden konden de beste 16 teams worden geselecteerd, namelijk de 1e en de 2e plaatsen van de poules. Deze 16 streden om de eer van de eerste plaats. De overige teams speelden voor de plaatsen 17 tot 32. Dat is net zo intensief, net zo leuk, en net zo fijn. Je speelt dan immers tegen teams die van je eigen niveau zijn.

Aan het eind van de dag was het doel bereikt: iedereen moe en voldaan naar huis!

Tijdens de prijsuitreiking kregen de eerste drie teams een medaille en een beker overhandigd. Het winnend team was het oude en ondertussen vertrouwde topteam, NOVA van RPV Arnhem. Gefeliciteerd!

De uitslagen van de poulewedstrijden.

De uitslagen van de afvalrondes, de finale en de uiteindelijke plaatsing van alle 32 teams staan hier.

Foto’s toernooi 2017

Alle foto's staan in het fotoalbum. De teamfoto's zijn met hoge kwaliteit via mijnalbum.nl te downloaden of af te drukken.

Iedereen bedankt voor deze geweldige dag!