Volleybaltoernooi 2012

17.40 uur:      Afsluiting en Prijsuitreiking

18.30 uur:      Buffet “Klassiek” tot ongeveer 21.00 uur

Lunch

Voor alle deelnemers wordt een lunchpakket verzorgd. Toeschouwers dienen hiervoor zelf zorg te dragen.

Voorkom blessures!

Door onderstaande aanwijzingen te volgen, kan je de kans op blessures aanzienlijk verminderen:

• Zorg er voor dat je zo fit mogelijk aan de dag begint,
  • Doe mee aan de warming-up,
  • Beweeg enkele minuten voor iedere wedstrijd om je spieren op te warmen,
  • Maak je veters voor iedere wedstrijd goed vast,
  • Doe tussen de wedstrijden een vest of trui aan,
  • Eet 2 uur voor aanvang van de wedstrijden een goede maaltijd en eet voldoende gedurende de gehele dag,
  • Denk er ook aan om voldoende te drinken, veel water of sportdrank.
  • Houd rekening met elkaar, niet iedereen is even soepel J,
  • Gebruik géén alcohol voor of tussen de wedstrijden,
  • Voorkom blessures door net- en voetfouten. Door de handen en voeten op de eigen speelhelft te houden, voorkom je contact met de tegenstander.

Heb je een blessure? Meld je bij de EHBO! Zij sturen je indien nodig naar de fysiotherapeut of sportmasseur.

Parkeren toernooi 2012

Ook dit keer kan weer worden geparkeerd tegen gereduceerd tarief. Bij de wedstrijdtafel in de sporthal koop je een reductiekaart voor
€ 15,- (normaal tarief € 20,-). Met deze kaart kan je vlak voor het uitrijden betalen bij de parkeerautomaat in de parkeergarage.

Steunpilaren

Wij danken in de eerste plaats alle deelnemers voor hun sportieve bijdrage en de deelnemers die zich hebben opgeworpen als (hulp)scheidsrechter of aanvoerder.

Al onze vrijwilligers verdienen een grote pluim voor hun diensten voor, tijdens en na het toernooi.

Tomas Kamps van BPV De Kanaalstreek heeft ook dit jaar weer veel werk verzet bij het opstellen van het wedstrijdschema.

Wij vermelden speciaal Margreet Bakker en Bert van Nieuwkasteele (fysiotherapeuten) voor hun veiligheidsadviezen i.v.m. sportblessures.

Ook onze gasten zijn we zeer dankbaar voor hun aanwezigheid
en hun bijdrage:

• Annamarie Thomas, als onze altijd ondersteunende ambassadrice en voor het leiden van de warming-up,
  • Het Reumafonds en de Reumapatiëntenbond, die het initiatief van de Stichting van harte toe juichen, omdat naast medicatie bewegen voor mensen met Bechterew van het grootste belang is en dat vooral dit laatste meer gestimuleerd moet worden,
  • De medewerkers van sportcomplex “Galgenwaard”, voor de altijd prettige en zeer professionele samenwerking,
  • Fotograaf Ron Berkhout, voor het vastleggen van het toernooi en de deelnemers op vele mooie foto’s,
  • Arend Vaarties voor het verstaanbaar maken van alle sprekers en het verzorgen van de achtergrondmuziek tijdens het toernooi,
  • De fysiotherapeuten, masseurs en EHBO voor het oplappen van de vermoeide mensen en het behandelen van eventuele blessures.

Uitslagen 2012

Klik hier voor het downloaden van de Uitslag poule wedstrijden
Klik hier voor het downloaden van de Uitslag afvalronden en finale

Foto’s toernooi 2012

Op deze site kunt u de foto’s downloaden, zodat u ze kan laten afdrukken via de fotoservice van uw keuze.
 >> Het foto album