Universiteit van Sevilla en de Spaanse Federatie van Patiënten met Spondyloartritis 14 september 2017 Vanuit de universiteit van Sevilla en de Spaanse Federatie van Patiënten met Spondyloartritis is er een speciale vragenlijst ontwikkeld voor Bechterew patiënten.

Deze Europese vragenlijst is bedoeld om beter de toestand van mensen met de ziekte van Bechterew in kaart te brengen en geeft suggesties voor gebieden waar verbetering in diagnosestelling en management van de ziekte kunnen plaatsvinden. Het invullen van de volledige vragenlijst kost ongeveer 30 minuten. Er kan op elk moment met de vragenlijst gestopt worden en de gegevens zullen alleen voor dit onderzoek worden gebruikt en niet voor advertenties of andere promotionele doeleinden. Alvast hartelijk bedankt voor het meewerken aan deze >> vragenlijst

Terug naar lijst