1. Fysiotherapie voor mensen met reuma werkt en moet terug in het basispakket 26 juni 2017

  Fysiotherapie is onmisbaar voor een grote groep reumapatiƫnten en moet vergoed worden vanuit de basisverzekering. Dat staat in ons Reumanifest dat vele wetenschappers en behandelaren al ondertekenden. De Tweede Kamer besluit binnenkort over de basisverzekering voor 2018. Help ons en onderteken ook het Reumanifest!

  Lees meer

 2. Vragenlijst bereikbaar maken fysiotherapie 29 mei 2017

  Het Reumafonds zet zich al jaren in om fysiotherapie weer vanuit de basisverzekering vergoed te krijgen. Hierbij hebben we de hulp nodig van veel mensen met reuma, waaronder jullie en jullie achterban. Wij willen graag weten wat jullie ervaringen met fysiotherapie zijn

  Lees meer

 3. Leen Salij neemt afscheid 28 mei 2017

  Tijdens het afgelopen Internationale Bechterew Volleybaltoernooi in Utrecht werd al een voorschot genomen op het afscheid van Leen Salij, voorzitter van Stichting Bechterew in Beweging. Leen is als mede oprichter vanaf het begin bij de Stichting actief geweest als bestuurslid, in de functie van voorzitter.

  Lees meer

 4. Vragenlijst bereikbaar maken fysiotherapie 28 mei 2017

  Het Reumafonds zet zich al jaren in om fysiotherapie weer vanuit de basisverzekering vergoed te krijgen. Hierbij hebben we de hulp nodig van veel mensen met reuma, waaronder jullie en jullie achterban. Wij willen graag weten wat jullie ervaringen met fysiotherapie zijn en wat fysiotherapie voor jullie betekent. Daarvoor zijn we een onderzoek (peiling) in de vorm van een vragenlijst gestart.

  Lees meer

 5. Ook Nederland maakt overstap naar Spondyloartritis 28 mei 2017

  Een tijdje terug veranderde de naam van de Vlaamse Vereniging voor Bechterewpatiƫnten (VVB) naar Vlaamse Vereniging voor SpondyloArtritis (VVSA).

  Lees meer

 1. Vorige |
 2. 1 - 5
 3. 6 - 7
 4. | Volgende