Welkom

Welkom op de website van Stichting Bechterew in Beweging, de organisatie in Nederland voor mensen met de ziekte van Bechterew. Kijk op je gemak rond binnen onze website en wij horen het graag als je iets mist of onjuist vindt.
Veel kijk- en leesplezier!

Vraag aan deskundige

Heb je na het lezen van de artikelen op onze website nog vragen die te maken met de ziekte van Bechterew, stel die dan aan onze ervaringsdeskundige.

 

Actueel:

 1. Fysiotherapie voor mensen met reuma werkt en moet terug in het basispakket 26 juni 2017

  Fysiotherapie is onmisbaar voor een grote groep reumapatiƫnten en moet vergoed worden vanuit de basisverzekering. Dat staat in ons Reumanifest dat vele wetenschappers en behandelaren al ondertekenden. De Tweede Kamer besluit binnenkort over de basisverzekering voor 2018. Help ons en onderteken ook het Reumanifest!

  Lees meer

 2. Ook Nederland maakt overstap naar Spondyloartritis 28 mei 2017

  Een tijdje terug veranderde de naam van de Vlaamse Vereniging voor Bechterewpatiƫnten (VVB) naar Vlaamse Vereniging voor SpondyloArtritis (VVSA).

  Lees meer

 3. Second opinion Vergoeding van een second opinion 20 februari 2017

  Twijfel je aan de diagnose of de behandeling door je arts? Je hebt altijd het recht om een andere deskundige te raadplegen. Dit wordt ook wel een second opinion genoemd.

  Lees meer