Onze ambassadeur Annamarie Thomas

Hallo allemaal,

Ik ben Annamarie Thomas, oud wereldkampioen schaatsen. Begin 2006 ben ik gestopt met mijn schaatscarrière. Tijd voor nieuwe uitdagingen. Bovendien wil ik mij graag  inzetten voor de Stichting Bechterew in Beweging, waaraan ik sinds 2005 vrijwillig verbonden ben als ambassadeur. In deze functie wil ik het werk van de Stichting ondersteunen en het grote belang van beweegactiviteiten uitdragen.

Zelf heb ik ook de ziekte van Bechterew en weet daarom dus heel goed waarom bewegen zo verschrikkelijk belangrijk is. Voor deze specifieke groep mensen en zeker voor de jongeren waarbij deze aandoening nog maar kort is geconstateerd, moeten we alles in het werk stellen om die aan het bewegen te krijgen. Dit kan uitstekend in de vorm van aangepast sporten bij de evenementen  zoals de Stichting Bechterew in Beweging die organiseert .

Gezond, goed voor je lijf en vooral met plezier. Dat bevordert je motivatie.
Ik wens jullie daar veel succes bij.

De Stichting Bechterew in Beweging wenst Annanmarie Thomas alle goeds toe en heeft het volste vertrouwen in een prettige en langdurige relatie met deze fantastische sportvrouw. Wij zijn trots op het feit haar als ambassadeur van de Stichting te kunnen presenteren.

Kijk ook op de website van Annamarie Thomas:  www.annamariethomas.nl